Skift indhold i din biografreklame fra dag til dag og brug også spottet online

Skift tilbud og budskab i dit reklamespot i biografen og brug det også som film på Facebook, Instragram, LinkedIn, Youtube mv. 
 

Bookascreen tilbyder en HQ Flex løsning hvor du selv kan udskifte og ændre dine reklamespots fra dag til dag. Reklamespottet tilpasses dine ønsker og behov mht. tekstmængde og evt. fotos.

Med HQ Flex får du dit eget login og password og kan således selv og ganske enkelt udskifte budskab, tilbud, aktuelle opslag mv. Du kan altså ændre budskabet så ofte du vil og fx differentiere dine budskaber efter filmtitlerne og deres målgruppe eller fx efter årstiden.   

Med denne løsning kan du skifte reklamebudskaber så ofte, som du har lyst og oveni har du retten til at bruge spottet online på fx din hjemmeside Youtube, Facebook, LinkedIn mv. Det betyder at din kampagne bliver mere helstøbt og at du både rammer biografgængerne og de personer som er aktive online. Dertil betyder det, at du altid har noget nyt og frisk materiale til brug på dine sociale medier platforme, hvor video også fungerer godt. 

Alle data krypteres og som en ekstra sikkerhed valideres biografspottet af os før det bliver lanceret.  Dette foregår typisk fra time til time indenfor normal arbejdstid.

 

Samme facilitet er muligt i vores netværk af skærme i busser og tog, hvor du således i samme arbejdsgang kan skifte budskab på flere medieflader.

Læs mere om Flexmuligheden her og se en film om hvor let det er at skifte budskab i dit reklamespot.

Om bookascreen.dk
© 2015 bookascreen.dk fungerer som en fælles medieportal for adibus a/s og FS² reklame a/s.