Spil eventgames på biograflærredet 

 

Sjovt spil på lærredet i biograferne

Med eventgames.dk kan publikum konkurrere med hinanden i interaktive spil, som afvikles på lærredet inden filmstart. Spillene kræver ingen forudgående kendskab og heller ikke besværlige behov for download af apps og oprettelse af bruger. Vi kommer i løbet af de næste år til, at kunne tilbyde fire forskellige spiltyper. Spillet varer 2 minutter og der vises forud for spillet en teaser på ca. 30 sekunder.

 

Testresultater efter 3 måneders eksponering i Cinema3 Skive, hvor Salling Bank har været spilannoncør, viser at eventgames blandt publikum har været en stor succes. 

21% af alle biografgæster deltog i spillet.

80% af alle deltagere angav mailadresse og deltog i konkurrencen.

5% af alle deltagere har angivet, at de ønsker at høre hvad banken kan tilbyde.

 

Udtalelse fra biografdirektør Martin Sørensen:

"Jeg har kun fået positive reaktioner. Folk har det sjovt og konkurrerer med hinanden. En fra mit personale skrev: Jeg spillede det med nogle venner en dag, vi så film. Der var konkurrence mellem os og de andre der var tilstede. Det var megafedt. Alle kom hinanden ved - jeg synes det er kanon!"

En anden udtaler: "Jeg var selv inde og se Blair Witch og alle pladser var fyldt ud i spillet, vi råbte og grinede - det skaber en supergod stemning."

Udtalelse fra marketingkoordinator hos Salling Bank, Anja P. Nielsen: 

”eventgames.dk er et fedt brand, og det er fedt, at være med til at sætte den gode stemning i biografen. Vi kan mærke den stærke grad af eksponering og har fået rigtig mange positive kommentarer med på vejen, især fra den unge målgruppe i alderen 20-35, som spiller med. Det her er en anderledes måde, hvorpå vi opnår direkte kontakt til potentielle kunder. Vi får skabt nye relationer og får mulighed for, at vise en anden side af banken.”

Læs hele udtalelsen fra Salling Bank her
 

Udtalelse fra Borgen Shopping i Sønderborg, som ligeledes har haft et biografspil på lærredet i Kinorama Sønderborg:

Centermanager – Flemming Enghave udtaler:

”Borgen Shopping vil gerne være et moderne center, hvor vi er nærværende og skaber relationer til vores kunder og her passer det, at være ’first movers’ på et biografspil og at holde os i ’top of mind’ godt ind i vores strategi.”

Biograf ejer – Per Mathiesen udtaler:

”Publikum har taget godt imod spillet og vi har omkring 1000 deltagende hver uge. Vi kan mærke at der er en anden summen af liv og spænding inden folk går ind i salen og ikke mindst, så kan vi mærke en ændring i adfærden.
Det er uden tvivl noget som er kommet for at blive, da det skaber værdi for både publikum og annoncørerne.” 

 

Som annoncør på eventgames fremstår din virksomhed som innovativ og nytænkende og høster fordelene ved den positive værdioverførsel - derudover får du:

  • Eksponering med stort logo som baggrund på spillet
  • Eksponering i teaser som vises forud for spillet
  • Eksponering med logo på mobiltelefonen - før, under og efter spillet
  • Leads direkte i din mailbox fra kunder, der ønsker at blive kontaktet eller få yderligere informationer om dine ydelser
  • Indflydelse på hvad der skal stå i den automatiske udsendelse, som alle deltagere i konkurrencen få
  • Synlighed på sociale medier

Du betaler kun for 30 sekunders reklamevisning + spillicens og et mindre beløb til oprettelse. Ingen omkostninger til spiludvikling.

Spillet kan aktiveres i perioder fra 3 til 6 måneder i udvalgte biografer.


Læs garanti og betingelser her.

Forhør nærmere omkring rabatter og aktuelle kampagnetilbud på biografreklamer.

Klik her for at kontakte en af vores konsulenter allerede i dag

Vi tager forbehold for ændring af biografliste og udsolgt reklameplads.


Om bookascreen.dk
© 2015 bookascreen.dk fungerer som en fælles medieportal for adibus a/s og FS² reklame a/s.