Busreklamer med bookascreen.dk

Vi tilbyder reklamer på og i et attraktivt netværk af busser og tog i det meste af Danmark.

Bliv synlig i trafikken med en busreklame

 

Vores produktsortiment omfatter bl.a.:

  • Standard busbagender
  • Fuldt dekorerede bagender
  • Venstre-sider
  • Højre-sider
  • Hængeskilte
  • Reklame på Infotainment-skærme


Mulighederne er forskellige fra bus til bus og fra område til område.

Vi tilbyder alt fra lokalreklamer til regionale og nationale netværkspakker - sammensætningen af busser vil blive udbygget hen ad vejen. Forhør altid vores outdoor konsulent Per om aktuelle muligheder og ledige reklameflader.

Vil du supplere din tilstedeværelse i trafikken med reklame i lufthavnen eller på det store lærred i biografen? Ja så tilbyder vi også reklameplads i Danmarks største netværk af biografer. 198 sale og 85 biografer står til din rådighed. Rekvirér særskilt prisliste.

Captured audience
Vi befinder os i dag i en medieverden med et væld af reklamer, som hele tiden forsøger at påvirke os. Det anslås, at vi hver dag bliver udsat for 3-5.000 forskellige budskaber. Det handler derfor om at promovere på steder, hvor forbrugeren ikke har mulighed for at fravælge reklamen. En central fordel ved brugen af vores medier er, at støjen fra andre reklamer er minimal og eksponeringssituationen er optimal - det giver større effekt. De store flader giver dit budskab magt!

Send dit budskab ud i trafikken med omtanke
Bussen er ikke til at komme uden om. Hvad enten du ønsker at opbygge kendskab til din virksomhed eller ønsker at gøre dine kunder opmærksomme på et fordelagtigt tilbud, så har du muligheden med busmediet. Med busreklamer kommer du tæt på købsbeslutningen, du kan målrette dine budskaber og segmentere meget præcist i forhold til placeringer på bussen og geografisk.

Køb en busreklame - vi hjælper dig fra idé til eksponering

bookascreens konsulenter hjælper dig med at finde det optimale medie-mix for din virksomhed. Har du ikke mulighed for selv at få produceret dit materiale, har vi vores egen kreative afdeling, som laver alt fra busmærkater til reklamefilm. Vi tilbyder også trykning af mærkater til fordelagtige priser.

Om bookascreen.dk
© 2015 bookascreen.dk fungerer som en fælles medieportal for adibus a/s og FS² reklame a/s.