Call to action!

Udviklingen peger på, at markedsføringen i fremtiden vil bestå af mere interaktive kommunikationskanaler. I takt med den stigende udvikling af mobile løsninger samt internettet, er markedsføringsprocessen vendt fra at foregå udelukkende på annoncørens præmisser, til at integrere brugerne.

Forbrugerne har fået mere magt i takt med udbredelsen af f.eks. sociale medier som Facebook, LinkedIn og Snapchat. I alle bookascreen og adibus´ jyske busser og tog er der installeret gratis internet til passagererne. Det betyder, at der er meget kort afstand fra reklamebudskaber på skærmene til respons eller varebestilling via internet eller sociale medier. Der er derfor uanede muligheder for at tænke anderledes og ”ud ad boksen”.

bookascreen.dk er med til at gøre denne nye tendens mulig, da vi har skabt grobund for, at din markedsføringskampagne vil få succes, ved at integrere brugerne i form af tilmeldinger, konkurrencer mm. Vi kan hjælpe dig med, at fremstille et kreativt spot som kan integrere din målgruppe på bedst mulige vis.

Kontakt vores konsulenter og hør nærmere om de mange muligheder. 

Om bookascreen.dk
© 2015 bookascreen.dk fungerer som en fælles medieportal for adibus a/s og FS² reklame a/s.