Aarhus Airport

 

Aarhus Airport er Østjydernes foretrukne lufthavn med kun 35 minutters kørsel fra Aarhus C og kun 40 minutter fra Randers.

Lufthavnen har et rute og charternet der udover indenrigs- flyvninger dækker vigtige dele af Europa. Passagertallet i Aarus Airport er skudt eksplosivt i vejret efter SAS, EasyJet og flera andre lufttartsselskaber er gået ind i lufthavnen. En udvikling som forventes at fortsætte de næste mange år. Lufthavnen er i 2019 som den første danske lufthavn nogensinde blevet kåret med den prestigefyldte ”Airport of the Year Award”

Lufthavnen har kæmpe ambitioner for fremtiden og har igen- nem 2019 været igennem en totalrenovering, så lufthavnen i dag fremstår imødekommende og moderne. Renoveringen har også medført at en stor del af reklamefladerne er blevet digitaliseret med kæmpe skærmvægge. Det betyder at annoncører nu har mulighed for effektivt at blive eksponeret med levende budskaber.

 

Fakta omkring Aarhus Airport
38% indenrigsflyvninger
62% udenrigsflyvninger
30,6% passagerstigning fra 2017-2018
80,4% passagerstigning på udenrigs fra 2017-2018
22% af passagererne rejser til UK
Passagertal 2019: ca. 500.000

 

Husk - vi producerer indhold til alle medieflader - få en pris på produktion og visning her

 

Digitale reklameflader i Aarhus Airport

 

Vælg mellem placeringer i ankomst- vente eller afgangs- områder. Dit reklamespot bliver vist mindst 10 gange i timen. Alle skærme er uden lyd.

Skærmene byder på et hav af kreative muligheder. Vi tilbyder bl.a. vores FLEX-løsninger hvor du selv, via internettet kan udskifte indhold så ofte du har lyst.

 Kæmpe skærmvæg: 9x55”
Strategisk placeret skærmvæg på bagvæg ved trappe til 1. sal. Kan ses af ventende i restaurant/cafeområde. Med denne placering får du en meget markant synlighed hvor passagererne har tid til at tage imod dine budskaber. Her kan dine budskaber virkelig få magt på lufthanvnens absolutte største skærm på hele 9x55”. Skærmmål: 165” bredformat (16:9).

 

 Skærmvægge: 4x55”
Strategisk placerede skærmvægge. Vælg mellem velkomst- vente og afgangsområder eller opnå max. dominans ved valg af flere placeringer. Skærmmål: 110” bredformat (16:9)


2 skærme i ventesal (stueplan) 2x55”
Strategisk placerede skærme over udgangsparti fra ventesal Skærmmål: 2x55” bredformat (16:9)
 

 Digital stander i restaurant 2x65”
Afhængig af sæson enten i stueplan ved den ene indgang eller på 1. sal som den sidste skærm før udgang til flyet. Placering egner sig til Eventgames.


Eventgamesstander i afgangs-/venteområde 42”
Med denne løsning lejer du en komplet stander i lufthavnen med 42” skærm, klargjort til at køre Eventgames. Løsningen omfatter 1-3 forskellige spil, highscoreliste samt attractorspot som fortæller hvordan man spiller. Du har mulighed for at opsamle kontakter fra deltagende spillere som du kan bruge i din øvrige markedsføring. Læs mere om konceptet på www.eventgames.dk
Du kan kombinere indholdet på skærmen med egne reklamer og budskaber efter nærmere aftale. Leje af stander er inkl. spillicens og individuel opsætning af spil samt evt. individuelt design af stander.
Skærmmål: 42” bredformat (16:9)
 

 

Få oplyst priser og book visning af din reklame i Aarhus Airport - kontakt vores konsulenter her.

 

 

Analoge reklameflader i Aarhus Airport

 

Vi tilbyder mange løsninger for analoge reklameflader samt dekorationer, udstillinger osv. Herunder finder du nogle af mulighederne, men vi hører også gerne om dine kreative ideer og ønsker.

 

 Lysskilte
Vi har lysskilte i ankomst og afgangsområder. Skiltene er ca. 2,4 x 1 m. Lysskilte egner sig til effektiv markedsføring af længerevarende budskaber/branding.


Billboard
Billboards er det første du møder når du kører til lufthavnen og det sidste du møder når du forlader lufhavnen. Her kan du få synlig markedsføring. Format: B: 330xH: 235 cm.
 

 

<Bagagevogne
Ca. 300 bagagevogne med skilte i lidt forskellige formater.


Udstillinger og vægdekorationer
Vi er altid åbne for kreative ønsker og kommer gerne med løsninger.
 

 

Få oplyst priser og book visning af din reklame i Aarhus Airport - kontakt vores konsulenter her.

 

Om bookascreen.dk
© 2015 bookascreen.dk fungerer som en fælles medieportal for adibus a/s og FS² reklame a/s.