Aarhus Airport

Aarhus Airport er Østjydernes foretrukne lufthavn med kun 35 minutters kørsel fra Aarhus C og kun 40 minutter fra Randers. Aarhus Airport betjener såvel ferie- og forretningsrejsende.

Ambitionerne for Aarhus Airport er skyhøje. Derfor er der investeret mere end 100 millioner i at skabe en topmoderne lufthavn i international liga med skarp fokus på fremtidens bedste passageroplevelse. Målet er at betjene 1,5 millioner passagerer i 2027.

Flyselskaber og rejsearrangører har en stor interesse i Aarhus Airport og er meget opmærksomme på, at Aarhus Airport har den største andel af potentielle passager i Jylland. Alene i 2021 præsenterede Ryanair seks nye helårsruter fra Aarhus Airport til blandt andet Malaga, Warszawa, Riga og Milano, ligesom lufthavnen også sagde goddag til nye samarbejdspartnere som Spies Rejser, Braathens Regional Airlines og Atlantis.

Aarhus Airport vil være verdens første lufthavn med VIP-stemning for alle generationer hvilket understreges af det helt unikke og elegante look.

Som annoncør i dette unikke univers, styrker du dit brand eksponeres overfor et købestærkt publikum.

Benyt dig af muligheden for levende budskaber på de mange og store digitale reklameflader eller lad os høre om dine ønsker til anden eksponering som dekorationer, udstillinger osv.

Digitale reklameflader i Aarhus Airport

Vælg mellem placeringer i ankomst- vente eller afgangs- områder. Dit reklamespot bliver vist mindst 10 gange i timen. Alle skærme er uden lyd. Skærmene byder på et hav af kreative muligheder. Vi tilbyder bl.a. vores FLEX-løsninger hvor du selv, via internettet kan udskifte indhold så ofte du har lyst.


Kæmpe skærmvæg: 9x55”
Strategisk placeret skærmvæg på bagvæg ved trappe til 1. sal. Kan ses af ventende i restaurant/cafeområde. Med denne placering får du en meget markant synlighed hvor passagererne har tid til at tage imod dine budskaber. Her kan dine budskaber virkelig få magt på lufthanvnens absolutte største skærm på hele 9x55”. Skærmmål: 165” bredformat (16:9).

Skærmvægge: 4x55”
Strategisk placerede skærmvægge. Vælg mellem velkomst- vente og afgangsområder eller opnå max. dominans ved valg af flere placeringer. Skærmmål: 110” bredformat (16:9)

Digital stander i restaurant 2x65”
Afhængig af sæson enten i stueplan ved den ene indgang eller på 1. sal som den sidste skærm før udgang til flyet. Placering egner sig til Eventgames.


Eventgamesstander i afgangs-/venteområde 42”
Med denne løsning lejer du en komplet stander i lufthavnen med 42” skærm, klargjort til at køre Eventgames. Løsningen omfatter 1-3 forskellige spil, highscoreliste samt attractorspot som fortæller hvordan man spiller. Du har mulighed for at opsamle kontakter fra deltagende spillere som du kan bruge i din øvrige markedsføring. Læs mere om konceptet på www.eventgames.dk
Du kan kombinere indholdet på skærmen med egne reklamer og budskaber efter nærmere aftale. Leje af stander er inkl. spillicens og individuel opsætning af spil samt evt. individuelt design af stander.
Skærmmål: 42” bredformat (16:9)

Flexmodul

Ret i dit reklamespot med vores Flexmodul og stå endnu stærkere i din markedsføring

Er du fx ejendomsmægler, driver du en skole med løbende åbent-hus-arrangementer, eller arbejder du i detail, hvor du ofte har behov for at udskifte tilbud? Ja, så er der god grund til at få lavet et reklamespot med Flexmodul. Det giver dig mulighed for at udskifte udvalgte tekster og billeder. Vi aftaler på forhånd med dig, hvor dette skal være muligt i netop din reklameproduktion.

Hvordan fungerer dit Flexmodul?
Når din spotproduktion er færdig, giver vi dig et personligt login. Herefter kan du frit og ubegrænset skifte dine budskaber efter behov.

Når du er tilfreds med dine rettelser, downloader du den nye version til brug på både dit website og de sociale medier. Derudover er det også muligt at uploade til visning på de medier, du måtte have indgået aftale med os om via vores medieportal, bookascreen.dk. Dvs. i biografer, i busser, i tog og lufthavne.

Analoge reklameflader i Aarhus Airport

Vi tilbyder mange løsninger for analoge reklameflader samt dekorationer, udstillinger osv. Herunder finder du nogle af mulighederne, men vi hører også gerne om dine kreative ideer og ønsker.


Bagagevogne
Ca. 300 bagagevogne med skilte i lidt forskellige formater.

Udstillinger og vægdekorationer
Vi er altid åbne for kreative ønsker og kommer gerne med løsninger.


Bliv kontaktet af en konsulent


ELLER
BESTIL ET TILBUD HER

Dine ønsker

Kontaktoplysninger


ELLER find en KONSULENT i dit område

Vælg medie: 
Dit postnr.: