Stort og småt fra vores verden

2023 med stærk start!

Se disse biograffilm i januar...

Et nyt år har taget sin begyndelse og sikke et år vi har i vente – i hvert fald med garanti filmmæssigt!

Mens ”Avatar 2” stadig trækker fulde sale, kan vi indenfor kort tid se frem til blandt andet disse oplevelser på biograflærredet.

Her får du overblikket over nogle af biograffilmene du kan se i januar.

”Kagefabrikken”, premiere 5. januar
Nicolas Bro spiller hovedrollen i denne komediefilm om en kagefabrik på randen af konkurs. For at redde fabrikken må den moderniseres og produktionen af sunde kager igangsættes.

”Operation Fortune”, premiere 5. januar
Et rigtigt action/spiondrama af Guy Ritchie med Hugh Grant og Jason Statham i bærende roller. En verdensberømt skuespiller rekrutteres til en MI6 mission og må gå undercover, for at forhindre en ny våbenteknologi fra at havne i de forkerte hænder.

”A Man Called Otto”, premiere 12. januar
Titlen lyder nok bekendt og med rette! Det er nemlig den svenske succesfilm baseret på bestsellerbogen, der nu udgives i en amerikansk version med selveste Tom Hanks i hovedrollen. Den gnavne ældre herre Otto, former uventede venskaber med sine naboer i dette komediedrama.

”M3gan”, premiere 12. januar
Robotteknikeren Gemma får via sit job hos et legetøjsfirma, udviklet en lidt for virkelighedstro AI-dukke, som skal være børnenes bedste ven. Gemma tager dukken med hjem og den begynder snart at udvikle egne meninger. Gyserfilmen er skrevet af James Wan, som også står bag film som ”Nattens Dæmoner”.

”Babylon”, premiere 19. januar
I filmen om det gamle Hollywood kan du opleve Margot Robbie og Brad Pitt i samspil. Handlingen foregår i tiden, hvor vi gik fra stum- til talefilm og vi garanterer at der er smæk på for skillingen! ”Babylon” er en del af Biografklub Danmark programmet og har en spilletid på 3 timer og 8 minutter.

”Plane”, premiere 26. januar
Gerald Butler må endnu engang finde heltemodet frem, da han denne gang i rollen som pilot skal redde sine passagerer fra en gruppe militante separatister. Grundet en nødlanding ender et passagerfly midt i en fjern jungle og piloten Brodie må sammen med en straffefange nu forsøge at få alle hjem i live.  
 

Vil du også på lærredet, så find din kontakt lige her.