Stort og småt fra vores verden

Antallet af gæster i biograferne nærmer sig niveauet fra før corona

Corona-pandemien har vendt op og ned på vores hverdag og sat sine tydelige spor både i vores omgivelser og i vores adfærd. Således kunne man være bange for, at vi i løbet af de sidste to år havde glemt, hvor meget vi elsker at gå i biografen.

Den frygt er heldigvis blevet gjort til skamme! Tal fra Danmarks Statistik viser nemlig, at 23,5% af befolkningen, i gennemsnit pr. kvartal, har besøgt en biograf i 2022.
Til sammenligning lå det tal på 26% i 2019 – altså inden nedlukninger og diverse restriktioner som følge af corona-pandemien.

Især de unge findes ved billetlugen i biografen

Ifølge tallene fra Danmarks Statistik er de unge mellem 16 og 24 år de mest ivrige besøgende i biografen. Hver tredje i denne aldersgruppe var nemlig i biografen mindst én gang i fjerde kvartal sidste år.
Tallene ser dog næsten lige så lovende ud for gruppen af personer over 16 år, hvor det er hver fjerde, der har indløst en biografbillet i årets sidste kvartal.

I den kommende tid er biograferne igen proppet med spændende film – danske som udenlandske – og du kan møde alt lige fra Mumitrolde på eventyr til zombier på toget til New York. Så der skulle være noget for enhver smag!

Kunne du tænke dig at se din virksomhed på det store lærred?

Så find din kontakt lige her