Stort og småt fra vores verden

Area Sales Manager med eget distrikt inden for mediebranchen

Vi søger en ambitiøs Area Sales Manager til vores distrikt i Østjylland samt Himmerland. Du vil få en vigtig rolle som nærmeste kontaktperson til vores samarbejdspartnere, der omfatter biografer, lufthavn og tog. Du vil få ansvaret for reklamesalget på de pågældende flader.

 

Vi tilbyder:

  • Et spændende og ansvarsfuldt job, inden for salg af kreative markedsføringsløsninger til b2b-segmentet. Du vil i samarbejde med det øvrige salgsteam få ansvaret for at skabe så god og spændende en reklameblok hos de ca. 18 biografer der befinder sig i distriktet. Samt afsøge distriktet for mulige emner til den nationale reklameflade, der i alt omfatter 84 biografer.
  • Reklamesalget til Aarhus Airport er også en del af porteføljen. Og med sommerens rekord antal rejsende, venter der en spændende opgave.
  • Arbejdet kan udføres fra hjemmekontoret, og/eller fra hovedkontoret i Viborg. De nærmere detaljer kan aftales.
  • De primære opgaver består af kundemøder, hvor der skal ydes rådgivning og salg af markedsføringsløsninger. Møderne afholdes direkte ude hos kunderne. Derfor er kørekort og fleksibilitet i forhold til arbejdstid nødvendigt. Vi stiller firmabil til rådighed til arbejdets udførelse. Vi sørger for den nødvendige oplæring og støtte.

 

Din profil

Du er nysgerrig af natur, og du brænder for et godt salg! Det er vigtigt for dig at levere et godt håndværk, du er kvalitetsbevidst og trives med ansvar og selvstændighed. Du arbejder systematisk og analytisk. Du har blik for at prioritere dine opgaver, især når der er mange bolde i luften. Du er proaktiv og robust og skræmmes ikke af en stor del newbizz salg via telefon, som et vigtigt redskab til at få møder og opnå salg.

Du har et kreativt mindset, har en god evne til at se muligheder, og omdanne disse til løsninger for nye kunder.

Vi forventer, at du har en god portion salgserfaring i bagagen, gerne mediesalg. I den sidste ende er det dog dine personlige egenskaber der er afgørende for din succes i jobbet.

 

Om Bookascreen

Bookascreen.dk er en medieportal under Adibus A/S, som er en meget solid og velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få daglig kontakt med kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S. Bookascreen.dk tilbyder bl.a. reklamevisning i 84 danske biografer samt digitale og analoge reklamer i busser, tog og lufthavne. Bookascreen.dk har gennem årene vækstet kraftigt mht. omsætning og markedsandele.

 

Interesseret?

Relevante ansøgere indkaldes løbende til samtale, så send dit CV, din ansøgning og en kort filmpræsentation af dig selv, hvor du fortæller, hvorfor vi skal vælge dig.

Din ansøgning mærket ”Area Sales Manager” skal sendes til lt@bookascreen.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Lars Thornvig på 40 60 18 70.

Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.