Stort og småt fra vores verden

Intern salgsmedarbejder/mødebooker

Vil du hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få mest muligt ud af deres markedsføring? Og kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt salgsteam i en succesfuld virksomhed, så læs videre her.

Til vores medieportal bookascreen.dk søger vi en intern salgsmedarbejder. Jobbet er en ”blæksprutte”-funktion med alsidige opgaver inden for salg af reklameløsninger til vores medieflader, som omfatter biografer, tog, busser og lufthavne. Arbejdsområderne vil primært være salgssupport og mødebooking for vores udkørende sælgere kombineret med eget salg.

 

Din profil

Du elsker dialog med kunderne, du er nysgerrig, og du ser en stor tilfredsstillelse i at lykkes med at finde den optimale løsning. Du arbejder systematisk og analytisk. Du er proaktiv, robust og skræmmes ikke af at bruge telefonen som et vigtigt redskab til at komme i dialog med kunderne.

Det kan være en fordel, hvis du har salgserfaring fra lignende stilling. Det er i den sidste ende dine personlige egenskaber vi kigger på.

 

Hvad tilbyder vi?

  • Vi tilbyder et spændende job omgivet af gode og fagligt stærke kollegaer, hvor ikke to dage er ens.
  • Vi sørger for den nødvendige oplæring og støtte. Arbejdet udføres primært fra vores hovedkontor i Viborg.
  • Vi arbejder med spændende og kreative produkter og markedet er i vækst.
  • Du får stor indflydelse på din egen hverdag, i tæt dialog med nærmeste leder, hvilket bl.a. gør beslutningsprocessen kort.
  • For den rette er det et job med gode udviklingsmuligheder og større ansvarsområder.
  • Vi er åbne for fuldtidsansættelse eller deltidsjob. Løn efter kvalifikationer.

 

Hvem er vi?

Bookascreen.dk er en medieportal under Adibus A/S, som er en meget solid og velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få daglig kontakt med kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S. Medieportalen bookascreen.dk omfatter bl.a. reklamevisning i 85 danske biografer samt digitale og analoge reklamer i busser, tog og lufthavne. Bookascreen.dk har gennem årene vækstet kraftigt mht. omsætning og markedsandele.

 

Interesseret?

Så send dit CV, din ansøgning og en kort filmpræsentation af dig selv, hvor du fortæller, hvorfor vi skal vælge dig.

Du skal sende din ansøgning mærket ”Salgssupporter” til lt@bookascreen.dk .

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Lars Thornvig på 40 60 18 70.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.