Stort og småt fra vores verden

It´s beginning to look a lot like Christmas

Der er ikke længe til at julen igen er over os.

Og mellem æbleskiver, gaveindpakning og indkøb, skal der også gerne være plads til en hyggelig tur i biografen. 

Vi har nemlig en masse film på hylderne i december. Du får her et hurtigt overblik, hvad enten det bliver en biograftur med kæreste, børn eller venner.

Ønsket
7. december udkommer Disneys nyeste film, der finder sted i ønskernes land Rosas. Her bor 17-årige Asha, der er bekymret for det samfund hun lever i. Animationsfilmen har alt det, en ægte Disney film skal have og er underholdning for hele familien.

Nattevagten – Dæmoner går i arv
Husker I Nattevagten, der gav Nikolaj Coster-Waldau det helt store gennembrud? Den kan gå hen og blive julens største film!
Efter 29 år er holdet tilbage med en fortsættelse, hvor Martin og Kalinkas datter Emma tager jobbet som nattevagt på Retsmedicinsk Institut.
Ole Bornedal står igen bag manuskript og instruktion, mens Nikolaj Coster-Waldau, Ulf Pilgaard og Kim Bodnia er tilbage foran kameraet. Se den på lærredet fra den 14. december.

Wonka
Familiefilmen Wonka, med premiere 14. december, handler om den unge Willy Wonka, der fuld af gåpåmod ankommer til storbyen, hvor han har et ønske om at åbne sin egen butik. Andre i byen mener dog ikke der er plads til ham.
Filmen er en nyfortolkning om Willy Wonka, som er en kendt karakter fra Charlie og Chokoladefabrikken.

Langt Fra Andedammen
En skøn animationsfilm af folkene bag blandt andet Grusomme mig. En overbeskyttende andefar lokkes til at tage sin familie med på ferie og den forløber selvfølgelig ikke helt uden udfordringer. Se filmen i biograferne fra den 21. december.

Bedre Tider
Dansk komediedrama af Milad Avaz om de tre brødre Oskar, Lukas og Karl, der må hjælpe deres far ud af økonomiske problemer i det lille familieejede bageri, da fogedretten pludselig står ved hoveddøren.
Filmen har blandt andre Ari Alexander, Sebastian Jessen og Lars Brygmann på rollelisten. Premieredatoen er 21. december.

Lee
Storslået krigsdrama med Oscar-vinder Kate Winslet i hovedrollen, som Vogue fotografen Elisabeth, der blev anerkendt krigskorrespondent under 2. verdenskrig. Lee får biografpremiere 25. december.

Aquaman And The Lost Kingdom
Efterfølgeren til superheltefilmen Aquaman har været længe undervejs og nu får den altså endelig premiere.
En gammel fjende dukker igen op, for en gang for alle at tage livet af vand-helten Aquaman. For at besejre skurken, må Aquaman søge hjælp ved sin fængslede bror Orm. Jason Momoa ses igen som hovedrollen, mens danske Pilou Asbæk har en mindre rolle i filmen med premiere 25. december.

 

Kom med på biograflærredet fra december. Kontakt bookascreen på 97513070.