Stort og småt fra vores verden

Køl ned i biografen og oplev sommerens mest ventede film!

Biografgængerne har en forrygende film-sommer i vente! Sommerferien 
byder på en masse gode filmoplevelser - nogle af årets mest ventede film, som Indiana Jones 5 og Mision Impossible 7 ligger nemlig i sommerferien. .

 

Mission: Impossible 7 - Dead Reckoning Part

Tom Cruise tager for syvende gang rollen som Ethan Hunt på sig i ”Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” med alt, hvad det indebærer af intriger og – ikke mindst – halsbrækkende stunts for den garvede actionskuespiller. Filmen har premiere den 12. juli.


Barbie

At bo i Barbie Land betyder, at man på alle måder er perfekt på et perfekt sted. Medmindre man går rundt med en eksistentiel krise ¬– eller er en Ken. Barbie forvises fra Barbieland, men da hendes hjemland er i fare, vender Barbie tilbage. Filmen har premiere den 20. juli.


Oppenheimer

Hvem var paradokset Robert Oppenheimer, som risikerede at udslette verden for at redde den?
“Oppenheimer” er baseret på den Pulitzer-vindende bog “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” af Kai Bird og Martin J. Sherwin. Filmen er optaget med en kombination af IMAX® 65mm og 65mm large-format fotografering og for første gang sort/hvid IMAX® analog fotografering. Filmen har premiere den 20. juli.


Meg 2: Dødens dyb

Sommerens ultimative adrenelin kick: Meg 2: Dødens Dyb. En film som tager handlingen fra 2018 blockbusteren "The Meg" mod helt nye højder – eller rettere dybder. Dyk med ned i det ukendte farvand med Jason Statham og det globale action-ikon Wu Jing, mens de leder et dristig forskerhold ned i havets dybeste dyb. Filmen har premiere den 3. august.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

De fire Turtle-brødre har levet en beskyttet tilværelse i New Yorks kloakker uden kontakt til menneskene over dem. Det bliver der vendt op og ned på nu. Deres nye ven April O’Neil hjælper dem i kampen op mod et mystisk forbrydelsessyndikat. Men det bliver sværere end som så, for en mutanthær er i lige i hælene på dem. Filmen kommer med dansk tale. Filmen har premiere den 3. august.


The Equalizer 3

Robert McCall (Denzel Washington) har trukket sig tilbage i det sydlige Italien, hvor han opdager, at flere af hans nye venner er under kontrol af den lokale mafia. McCall må i det sidste kapitel af Equalizer trilogien endnu engang blive de godes beskytter og tage kampen op mod en nådesløs mafia. Filmen har premiere den 31. august.