Stort og småt fra vores verden

Læg en biografbillet i påskeægget

Som altid er der masser af gode filmtitler på plakaten, når påskeferien rammer.

Den traditionsbundne ferie ligger i år midt i april og bookascreen giver dig her et overblik over, hvad du kan vælge at se på biograflærredet.


Udbuddet af film op mod påskeferien er altid stort og varieret og hvad enten du inviterer kæresten, søsteren, børn eller oldemor i biografen, så har vi noget godt at byde på.

Fx:

”Sonic The Hedgehog 2”, som nogen måske kan huske fra det sagnomspundne Sega spil? Han er tilbage i endnu en filmatisering, som egner sig godt til hele familien. Sonic har slået sig ned i byen Green Hill, hvor han ønsker at bevise sit værd, som en ægte superhelt. Snart dukker den onde Dr. Robotnik dog op igen og Sonic må sammen med sin makker Tails bekæmpe skurken.
 

”Hopper og Jagten på Mørkets Hamster”, er en hjertevarm animationsfilm. Hovedrollen Hopper er den mærkværdige blanding mellem en kylling og en hare, hvilket gør den yderst relevant til en påskeudflugt til den nærmeste biograf.
Da kongens onde bror forsøger at stjæle kongens scepter, er det pludselig op til Hopper at forpurre planerne.  
En sød film for familierne med mindre børn.
 

”Fantastiske Skabninger 3: Dumbledores Hemmeligheder” er den tredje ud af fem planlagte film om Newt Scamander. Dumbledore ved, at den mørke troldmand Gellert Grindelwald er på vej til at overtage den magiske verden, derfor sender han Newt og hans følge ud på en farlig mission for at stoppe ham.
 

”The Northman” er en episk vikingefortælling om de stærke vikinger fra nord. Amleths far, som er vikingekonge, kommer såret hjem fra krig og pludselig er Amleth den næste i rækken til at overtage tronen. Kongens bror Fjölnir viser sig dog at være en forræder og Amleth når kun på mirakuløsvis at undslippe attentatforsøget. Amleth må nu planlægge sin hævn over sin onkel, der tog alt fra ham.