Stort og småt fra vores verden

Officielt velkommen til Troels Møller Gulliksen

Mød Midt- og Østjyllands Area Sales Manager

Mød Midt- og Østjyllands Area Sales Manager

 

48-årige Troels Møller Gulliksen har siden oktober 2023 været ansat som Area Sales Manager hos os, og det er ikke på grund af usikkerhed, at vi først nu får det deklareret. Vi har simpelthen bare haft så travlt med at få Troels godt integreret i jobbet.

Troels kommer med solid erfaring indenfor rådgivning i medier og kommunikation samt som skribent. Blandt andet senest som selvstændig. Med sin forudgående viden og entusiasme for at lære nyt, er Troels kommet godt ind i jobbet og i en varieret hverdag, der skifter mellem kontoret i Viborg og eksterne møder med kørsel på landevejene. Med sig i tasken har Troels en bred palette af medier. Dog har han hovedsageligt fokus på Aarhus Airport, Arriva tog, busser samt lokale biografer. Troels har et dækningsområde fra Djursland til Aarhus og fra Skørping til Hammel.

Også i fritiden er Troels en glad forbruger af de jyske landeveje. Han er nemlig bidt af en gal racercykel. Udover en tur i sadlen bruger Troels meget gerne tiden med sin kone og søn eller sammen med vennerne, som han deler en fælles interesse for øl med. Troels er nemlig ølentusiast, og begejstringen er ikke til at tage fejl af, når emnet ”øl” bliver nævnt på kontoret.

Skål og stort velkommen til Troels!