10 gode grunde til at være på lærredet i biografen i første halvdel af 2017

Bookascreen giver 10 gode grunde til at være til stede i biografen fra januar til maj

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge biografreklamerne til i 2017 og disse 10 store filmtitler forstærker bare grundlaget. 2017 bliver nemlig året, hvor det bliver i biograferne, det sker! 

Oversigten her er kun til og med midten af maj, men med det interessante filmudbud som 2017 kommer til at byde på, er det virkelig nødvendigt at tage alle herlighederne i mindre bidder.

Vi starter derfor med disse 10 gode grunde til at gå i biografen fra januar til maj.


1. THE LEGO BATMAN MOVIE

Danske Lego leger sammen med Warner Brothers om populære børnefilm, der virkelig sælger billetter. De har humor og gode historier. Denne - med omdrejningspunkt i Batman-universet. Filmen kan belejligt nok ses fra vinterferien.

2. FIFTY SHADES I MØRKET

Anastasia og Mr. Grey er tilbage i fortsættelsen Fifty Shades i mørket hvor forholdet udvikler sig yderligere.
I anden filmatisering af de populære bøger besøger de to hovedpersoner blandt andet Paris, filmen involverer et flystyrt og så kan vi forvente endnu flere saftige scener. Filmen har premiere i vinterferien.

3. LOGAN

Hugh Jackman kan for sidste gang ses som Wolverine i den dyreste og mest spektakulære film i X-MEN rækken. Premieredatoen er den 2. marts.

4. KONG: SKULL ISLAND

Filmen er en forløber til historien om King Kong. I den vanvittigt dyre produktion kan den populære Tom Hiddleston ses i hovedrollen. Forventet premiere er den 9. marts.

5. SKØNHEDEN OG UDYRET

En af de helt store kærlighedsfortællinger vender tilbage til det store lærred i filmatiseringen af eventyret og Skønheden og Udyret. Disney giver den fuld gas i en farvestrålende version, der kan blive en af årets største film. Premieredatoen er sat til den 16. marts.

6. GHOST IN THE SHELL

Der er et fantastisk nytænkende look over denne meget japansk inspirerede film med Scarlett Johansson som action-heltinde. Danske Pilou Asbæk har i øvrigt også en fremtrædende rolle. 6. april forventes filmen at få premiere.

7. FAST 8:THE FATE OF THE FURIOUS

Dominic, Letty, Luke, Mia, Roman og alle de andre fartgale karakterer er tilbage i en 8. film i Fast serien. Filmen byder på flere stunts end nogensinde og en spændende handling hvor vennegruppen splittes. Releasedato på filmen er den 13. april.

8. GUARDIANS OF THE GALAXY 2

Dette blev for et par år siden et overraskende kæmpehit i Marvel-universet. Denne gang er de på jagt efter Peter Quills biologiske forældre. Forventet premiere 4. maj.

9. BAYWATCH

En af 90´ernes mest populære tv serier er nu blevet filmatiseret. Dwayne Johnson er Mitch Buchannon, Zac Efron er Matt Brody og Kelly Rohrbach ses i rollen som CJ Parker. Filmen er en action komedie – selvfølgelig med masser af scener i stramt badetøj. Der er premiere på filmen den 11. maj.

10. ALIEN:COVENANT

Filmen instrueret af Ridley Scott er en fortsættelse af Promotheus - som havde baggrund i Aliens-filmene. I hovedrollerne ses Michael Fassbender og Noomi Rapace. Forventet release 18. maj.

 Skal du også på lærredet i 2017 - så læs mere om mulighederne her.