6 Fun Facts om ”Thor: Ragnarok”

I anledningen af releasen på "Thor: Ragnarok", giver Bookascreen jer her 6 fun facts om filmen.. 

1. Betydningen af ordet ”Ragnarok” er ”enden af universet”, så der er uden tvivl nogle virkelig neglebidende scener klar til publikum.

2. Filmens Instruktør Taika Waititi instruerer ikke blot filmen, han er også kendt for selv at spille roller i sine film og denne er ingen undtagelse. I ”Thor: Ragnarok” spiller Waititi rollen som den humoristiske og varme Hulk-look-alike Korg. Oprindeligt havde Waititi udset sig Dwayne ”The Rock” Johnson i rollen, men som instruktøren udtalte ved et tidligt pressemøde, så var der simpelthen ikke nok kylling og laks i New Zealand til at mætte de to muskelfyre The Rock og Thor skuespilleren Chris Hemsworth.

3. Filmens skurk Hela, spillet af fantastiske Cate Blanchett, er kendt som en af Thor´s mest formidable fjender i Marvel universet, og hun er nu den første kvindelige ledende Marvel film skurk til dato.

4. Under en optagelse i den australske ødemark måtte scenen afbrydes, da en kæmpe pyton pludselig faldt træerne og ned over skuespillerne. Efter at de modige af crewet havde fået taget et par billeder, blev slangen forsigtig fjernet af en professionel slangetæmmer. Hverken slange eller crew kom til skade under optrinet.

5. Når Cate Blanchett havde scener fra morgenen af, indførte hun 5 minutters morgengymnastik inden optagelserne, for at få en god start på dagen.

6. Tidligt om morgen før crewet mødte ind kunne man ofte spotte vilde kænguruer, der hængte ud i Asgard og Sakaar.

 

Allerede den 26. april 2018 vender karakteren Thor igen tilbage på lærredet. Denne gang i følgeskab med sine allierede fra The Avengers teamet. 

Skal du på lærredet sammen med Thor og alle de andre stjerner, så køb en biografreklame hos Bookascreen og oplev den store effekt som lærredet kan have i dit lokalområde. Bookascreen tilbyder frit valg af biografannoncering i 83 danske biografer. 

Kontakt os og hør nærmere