Årets måske største film..

Bookascreen og fansene har store forventninger til ”Star Wars: The Last Jedi”

For Star Wars elskere falder julen uden tvivl tidligere i år. Den 13. december har fortsættelsen til ”Star Wars: The Force Awakens” fra 2015 nemlig premiere.
Disney som i 2015 genoplivede Star Wars universet, fik stor succes med deres satsning og nu udkommer fortsættelsen så, som spændte fans over hele verden venter på og som allerede i længere tid har trukket overskrifter i medierne.
Forsalget til filmen er allerede godt i gang og filmen spås at blive årets største – og det endda på trods af, at filmen kun når at være tilgængelig på biograflærredet i årets allersidste uger.

 

”Star Wars: The Last Jedi” tager udgangspunkt i perioden umiddelbart efter ”Star Wars: The Force Awakens” og følger legenden Luke Skywalker´s jeditræning af den unge Rey.
Castet fra den foregående film vender alle tilbage – selv den afdøde skuespillerinde Carrie Fisher nåede at færdiggøre sine scener til filmen inden hendes død i december sidste år.

“Star Wars: The Last Jedi” er det 8. kapitel i filmserien, som herudover består af spinoff filmen fra 2016 ”Rogue One”. Den nye film udkommer 40 år efter filmseriens første, som var ”Star Wars Episode IV: A New Hope” med udgivelse i 1977.
Allerede til maj 2019 forventes endnu en ny Star Wars film at lande i biograferne.

 

Skal din biografreklame på lærredet, mens ”The Last Jedi” spiller for fulde biografsale? Så kontakt Bookascreen og få en pris på biografannoncering i din lokale biograf.