Adibus - skærmannoncering til infoskærme

Adibus som modtager af Gazelleprisen og AAA godkendelsen

For andet år i træk modtager Adibus nu Børsens Gazelle-pris. Prisen uddeles til virksomheder der opfylder en række krav bl.a. skal virksomheden kunne fremvise vækst i omsætningen/bruttoresultatet i hvert af de seneste 4 regnskabsår.

Kravet er desuden at omsætningen/bruttoresultatet mindst skal være fordoblet i løbet af de seneste fire år.

I 2015 udnævnes 1449 virksomheder hvoraf kun 659 har modtaget Gazelleprisen før. Sidste år var Adibus rangeret som nummer 44 på listen.

Derudover har Adibus A/S også modtaget anerkendelse for at være en sund og stabil virksomhed, som er værd at indgå handler med. Denne vurdering har vi nu opnået i form af AAA godkendelsen, som udføres og vurderes af Soliditet.

Soliditet har siden 1989 udarbejdet ratings og kreditvurderinger, som beskriver en virksomheds økonomiske styrke og betalingsevne til gavn for samarbejdspartnere, ansatte mm. I dag har Soliditet over 460.000 kreditvurderinger i kartoteket.

Hos Adibus er vi blandt de kun 2,4 % i Danmark, som i 2015 har opnået denne flotte AAA vurdering.

Fordele ved AAA Ratingen

• Unik mulighed for at fremvise ekstern dokumentation på at Adibus A/S er en god og stabil samarbejdspartner.
• En god kreditvurdering er i disse økonomiske hårde tider af høj værdi.
• Konkursrisikoen og risikoen for betalingsstandsning er estimeret til 0,2 % for Adibus A/S - dette er altid i både kunders, medarbejderes og leverandørers interesse at vide.