August var lige hvad biograferne trængte til

September bliver god for dansk film 

Der var smæk på billetsalget i løbet af august som bød på underholdning i høj klasse, og med sådan en oprejsning samt højsæsonens snarlige komme, ser det pludselig meget positivt ud for biografåret som helhed.

Som månedens Top 10 herunder viser, så var der film for enhver smag og det gav flotte besøgstal over hele linjen. En film mangler dog især på listen, men det skyldes uden tvivl den sene premieredato. Storfilmen ”Lykke-Per” nåede nemlig kun lige at melde sig ind i kampen på grund af en releasedato som hed 30. august. Der er derfor høje forventninger til, at filmen stryger til tops i september måned, da filmen allerede nu har vist gode takter og ligner en rigtig publikumsfavorit.

 

Flot september for dansk film

Udover ”Lykke-Per” kan vi glæde os til en september måned i selskab med satire-kvinderne Ditte Hansen og Louise Mieritz. De to kvinder er gået fra tv-formatet og over til det store biograflærred, og vi garanterer at der ikke bliver lagt fingre imellem, når de to kvinder folder sig ud i komedien ”Ditte & Louise”!
Og sørme om der ikke også er nyt til ungdommen i denne måned. Manu Sareen´s børnebogsserie om Iqbal vender nemlig tilbage med en tredje filmatisering, som denne gang hedder ”Iqbal & den Indiske Juvel”.
Er man til dokumentar og kærlighedshistorier så kan man i september også opleve Janus Metz´s ”Hjertelandet”, som skildrer kærligheden mellem danske mænd og hårdtarbejdende thaikvinder.
 

Få et overblik over de bedst sælgende biograffilm her.