Biografen på toppen af Danmark med i FS2s biografsamarbejde

Skagen Bio har som biograf nummer 59, nu indgået en samarbejdsaftale med FS2 reklame om håndtering af reklamevisninger på lærredet.

Biografen i Skagen har med en god geografisk placering et stort potentiale, og der er for annoncørerne en helt unik mulighed for, at opnå kontakt og opmærksomhed fra både de fastboende og de mange turister i Skagen.

 

Skagen Bio bliver en del af FS2s biografsamarbejde fra den 10. november 2015, hvilket er et tidspunkt, hvor biografernes popularitet og salg af billetter er på sit højeste.

Vi er hos FS2 reklame specialiseret indenfor håndtering og produktion af lokalreklamer, som gør det muligt for selv mindre virksomheder, at gøre brug af reklamefilm. I et overeksponeret mediebillede adskiller biograferne sig markant i forhold til andre medier. I biograferne er publikum fokuseret, der er fuld opmærksomhed og høj erindringsværdi (captured audience). Det gør biografreklamer mere attraktive end nogensinde før. I efteråret 2015 kommer de helt store premierefilm oven i købet som perler på en snor.

Læs mere om biografreklamer her.