Biografreklame har givet travlhed.

Biografreklamen har givet flere lokale kunder til Bilhuset MBM

Hos Bilhuset MBM i Slagelse har de ansatte fået mere at se til, efter annonceringen i Panorama er startet

Bilhuset MBM i Slagelse startede i december 2015 deres biografreklame i Panorama Slagelse og det har givet flere lokale kunder i butikken. 

Claus Larsen fra Bilhuset fortæller:
”Jeg havde selv gået og tænkt på biografen som en mulighed, men vidste ikke helt hvordan det skulle gribes an og så stod Alex fra Bookascreen pludselig på mit kontor og kom med et tilbud. Når man deler prisen for en biografreklame ud på et helt år, er det noget billigere end avisen, så den droppede vi til fordel for biografen. Hele processen gik nemt og samarbejdet med grafikeren var godt.”

 

Biografspottet har givet Bilhuset MBM en del lokal omtale og samtidig har det givet omtale til et par underleverandører, som også figurerer i reklamen, hvilket giver tilfredshed over hele linjen.
”Slagelse er en pæn stor by og flere fra den anden ende af byen kommer nu også, fordi de er blevet opmærksomme på vores placering på grund af reklamen. Biografreklamen har virkelig givet flere lokale kunder og det véd vi, for når vi spørger kunderne om hvor de har set os, svarer de fleste ”Jamen I er jo i biografen”.”

 

Claus Larsen slutter med følgende udtalelse:
”Vi kan godt anbefale biografen til andre, det virker rigtig godt.”

 

Se flere Cases fra tilfredse kunder her