Biografreklamer gøder ventelisten


Midtjysk Boligselskab har siden 2012, prioriteret synlighed og opmærksomhed i lokalområdet via reklamevisninger i Klovborg Bio, som administreres af FS² reklame. Især på grund af det billige prisleje samt levetiden på annonceringerne, var biografmediet det oplagte valg.

”Alt for få kender til boligselskaberne og fordelene ved at bo til leje. Vi skal hele tiden arbejde på at være synlige, og derfor starter vi nu også med reklame i Kulturhuset i Skanderborg.”
udtaler medlem af boligselskabets bestyrelse og imageudvalg, Bente Søndergaard.

 

Biografreklamen har sammen med andre markedsføringsindsatser såsom messedeltagelse og sponsorater, der giver adgang til fx gulvreklamer i haller, været medvirkende til en stigning på ventelisten svarende til over 770 nye opskrivninger, på en årrække på 3-4 år.

”Det er helt sikkert et af resultaterne af den aktive markedsføring. Selvom vi ikke kan måle det direkte, tror jeg, at biografreklamerne har en væsentlig andel i succesen. Biografmediet er et stærkt medie i kraft af den optimale eksponeringssituation med den gode lyd, det store billede kombineret med det store fokus på budskabet. Der er lavet et hav af analyser på effekten og her er biograferne altid topscorer”
fortæller Karina Lauridsen, marketingchef for Boligkontoret Danmark.