Bliver det her årets største biograffilm?

Bookascreen tror på Afdeling Q´s "Journal 64", som snart får biografpremiere

Nogle håndværkere gør en uhyggelig opdagelse, da de bag en falsk mur i en lejlighed finder tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar.

Lyder det som en neglebidende krimithriller for dig? Så skal du snart have booket din billet, for den 4. oktober er der Danmarkspremiere på Jussi Adler Olsen´s fjerde filmatisering om Afdeling Q.

Biograffilmen ”Journal 64” bliver den sidste med makkerparret Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne som henholdsvis Carl Mørck og Assad.

Efter fundet af de tre makabre lig sættes jagten ind på lejlighedens beboer, hvor eftersøgningen trækker Carl og Assad til Sprogø, som førhen var en berygtet kvindeanstalt. Men foregår der stadig lægelige forsøg på Sprogø og hvem bliver det næste offer?

 

”Journal 64” henvender sig til et bredt og alsidigt publikum og derfor kan filmen gå hen og blive årets største danske succes – hvis ikke årets største biograffilm over dem alle!

Se traileren her.

Skal du på lærredet til premieren på "Journal 64", så kontakt Bookascreen og hør nærmere om vores populære biografreklamer.