Bookascreen overtager salget af reklamer i Aarhus Airport

Ny platform er tilgået Bookascreens medieportal

Aarhus Airport er netop nu midt i en større ombygning og har gennem længere tid søgt en partner til håndtering af lufthavnens kommercielle reklameflader.

Valget er faldet på Adibus A/S som sammen med reklamebureauet FS2 reklame A/S driver medieportalen Bookascreen.dk.

Via Bookascreen kan der i forvejen bookes reklameplads i Midtjyllands Lufthavn, i størstedelen af de danske biografer, på skærme i busser og tog samt analoge, udvendige busreklamer.

”Passagertallet i Aarhus Airport er skudt eksplosivt i vejret, efter SAS, easyJet og flere andre luftfartsselskaber er gået ind i lufthavnen. Vi forventer, at væksten såvel som rutenettet fortsætter med at vokse, og derfor har det været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, som kan bidrage til at styrke vores visuelle udtryk.
Vores reklameflader digitaliseres, og blandt andet får vi installeret en 165” storskærm ved trappepartiet til vores nye caféområde. For os er det en fordel, at selskabet tilbyder en pakkeløsning, der samler hele processen i et”
siger lufthavnsdirektør, Peter Høgsberg.

Hos Bookascreen glæder man sig over samarbejdet

"Vi er stolte over at Aarhus Airport har valgt os som partner. Vi kan se en stor synergi til vores øvrige digitale og analoge medier. Sammen med Midtjyllands Lufthavn ligger Aarhus Airport rigtig godt placeret i den næstmest befolkede region i Danmark.
Vi glæder os også til at få integreret nogle af vores ”intelligente” skærmløsninger og til at tilbyde nye muligheder for vores kunder. Vi kan godt love at passagererne i Aarhus Airport har noget at se frem til"
slutter direktør Brian Stærk Sørensen fra Adibus.