bookascreen udvider med to nye luksusbiografer

Biograf nummer 84 og 85 tilgår nu medieportalen bookascreen

To nye sjællandske biografer har indgået samarbejde med bookascreen om håndtering og salg af biografreklamer til lærredet. Med udvidelsen af de nytilkomne, når antallet af samarbejdsbiografer samlet set op på 85 stk.

De to kommende luksusbiografer, MovieHouse Ringsted og Big Bio Nordhavn, er begge ved at blive færdigbygget, og bag projekterne står succesfulde og branchekendte folk klar i kulissen til at styre driften.

MovieHouse Ringsted

Ringsteds nye biograf bliver den tredje under navnet MovieHouse og bag konceptet står samme ejer som MovieHouse Hellerup og MovieHouse Hjørring. Biografen får fire eksklusive sale og 300 sæder i alt og forventes at åbne i december 2019.
Hør nærmere om annoncering i MovieHouse her.

Big Bio Nordhavn

Det nye boligområde i København, Nordhavn, kan nu også se frem til egen luksus-biograf, som opføres mellem de to silo-ombygninger Frihavnstårnet og Portland Towers. Biografen bliver ligesom sin ”søster” Big Bio Herlev, kendt for at satse på komfort og et meget avanceret lydsystem i form af Dolby Atmos og recliner stole i samtlige sale. Big Bio Nordhavn forventes ligeledes at åbne i december 2019.
Hør mere om annoncering i Big Bio Nordhavn her.


bookascreen er en fælles medieportal for virksomhederne FS2 reklame a/s, adibus a/s og eventgames a/s. Via bookascreen kan man booke reklameplads i en lang række skærmbårne medier - bl.a. landets største netværk af biografer, lufthavne, busser og tog i et geografisk stort område og derudover muligheden for at booke interaktive spil.