Cirklen fuldendes: Sidste Klovn film på vej

Klovn-universet slutter af med et brag! 

En tredje Klovn-film skal nu lukke cirklen og afslutte et populært filmkapitel. ”Klovn The Final” bliver den sidste film i rækken, og fuldender hermed trilogien om den moderne mand og de gennemgående tematikker om: faderskab, venskab og ægteskab.  

Hvor ”Klovn The Movie” handlede om kampen for faderskabet, handlede den anden film i rækken, ”Klovn Forever” om venskab, mens den tredje ”Klovn The Final” kommer til at handle om kærligheden.


Hvordan livet som moderne ægtemand på vej mod de 50 år udfolder sig, kan vi fra den 30. januar 2020 opleve i de danske biografer. I en fælles udtalelse kalder de to skabere den tredje og sidste film, for en sjov og naturlig måde at afslutte dette filmeventyr på, som startede for snart ti år siden. Projektet er altid blevet set som en trebenet taburet, og derfor bliver det altså også et endegyldigt sidste gensyn med Klovn-universet på det store lærred.

”Vi vil gerne sætte et punktum med et brag”, lyder det ydermere fra de to filmskabere.


”Klovn The Final” har selvfølgelig de to kultfigurer Casper og Frank i hovedrollerne, som spilles af henholdsvis Casper Christensen og Frank Hvam. Som instruktør er det ligesom i de to foregående film, Mikkel Nørgaard der skal styre slagets gang.

Med i alt 1,3 millioner solgte biografbilletter til ”Klovn The Movie” og ”Klovn Forever”, er der høje forventninger til billetsalget til denne tredje og afsluttende film.

 

Ønsker du, at høre nærmere om reklamerne på det store biograflærredet og muligheden for at få dit budskab fortalt på en anderledes måde? Så kontakt din lokale bookascreen mediekonsulent her