Danskerne trodsede varmen og VM

De store titler præsterede til trods for gedine konkurrenter

Selvom juni måned bød på to store konkurrenter bestående af en bagende sol og en VM-slutrunde, så kom de store film alligevel godt gennem måneden og tæt på 750.000 fik i løbet af juni en biografoplevelse.

Filmen ”Den Skyldige” betød blandt andet at dansk film med en markedsandel på 17,1% endte foran samme måned sidste år, hvor markedsandelen kun nåede 11,8%. ”Den Skyldige” som også er med i Biografklub Danmark udvalget, endte i juni med at sælge 85.196 biografbilletter.

En af årets store familiefilm ”Far til Fire i Solen” nåede også lige akkurat, at sætte sit præg på de sidste dage af måneden. Filmen havde strategisk nok premiere dagen før skolernes sommerferie. Og mon ikke den kommer til at levere flotte salgstal i løbet af sommerferieperioden, hvor de fleste familier prioriterer et biografbesøg eller to.

”Jurrassic World: Fallen Kingdom” blev månedens helt store vinder med knap 183.000 solgte billetter og det forstår man egentlig godt. For det er en film som gør sig utrolig godt på det store lærred, hvor man via både det visuelle og den knivskarpe lyd bliver draget ind i universet med humoristiske one-liners, dinosaurer der brøler så højt at det kan mærkes i knoglerne og facinerende effekter.

 

Biograffilm i juli

I juli kan vi blandt andet glæde os til premierefilm som:

  • “Ant-Man and the Wasp”
  • “Hotel Transylvania 3”
  • “Skyscraper”
  • “Landet af Glas”
  • “Mamma Mia: Here we go again”
  • “Sicario 2”
  • “Hotel Artemis”

 

Se Top10 over juni måneds biograffilm her og Top25 for året til dato. Listerne er udarbejdet af Brancheforeningen Danske Biografer.

Skal du have en reklameplads i biografen, så ring 97513070 og hør nærmere om mulighederne for at få din virksomhed op på det store lærred.