De amerikanske film prægede marts

Flot marts - vild april på vej!

Danske Viggo Mortensen spiller den overbevisende hovedrolle som Tony Vallelonga i Oscar vinderen ”Green Book" og hvor er det skønt, når en dansker opnår succes på lærredet. For filmen er både i udlandet og her i Danmark blevet taget overordentligt godt imod af publikum, hvilket tydeligt ses på månedens Top10 liste, hvor ”Green Book” stryger helt til tops.

Amerikanske titler som ”Captain Marvel” og den ustoppelige ”A Star Is Born” har ligeledes gjort et godt indtryk på marts måned. De tre ovennævnte titler sætter sig hermed på de øverste podiepladser. 

Tre danske komedier har også sneget sig med på månedens Top10. Magnus Milangs ”Selvhenter” er kommet godt fra land med over 48.000 billetter siden premieren den 7. marts. ”Ternet Ninja” havde igen, igen en flot måned og er nu nået over 930.000 solgte billetter og så er Charlotte Sachs Bostrups ”Mødregruppen” igen på listen og har nu nået næsten 170.000 solgte billetter.

Den forventningsfulde danske film ”Dronningen” med Trine Dyrholm i hovedrollen, fik først premiere den 28. marts er derfor ikke nået med på listen for måneden. Men den er uden tvivl med i toppen, når vi får opgørelsen for april.

 

April i biografen

Udover ”Dronningen”, byder april på den barske og meget virkelighedstro ”Danmarks Sønner” med blandt andre Rasmus Bjerg, Zaki Youssef og Mohammed Ismael Mohammed i hovedrollerne. Og så kan vi se Dar Salim i en ny hovedrolle i dramaet ”Til Vi Falder”.

Månedens største premierefilm kunne godt gå hen og blive ”Avengers: Endgame”, som igen disker op med et stjernerepertoire, som næppe kan blive større! Filmen får premiere den 24. april.

Af andre titler kan vi nævne: gyseren ”Pet Sematary”, en ny superhelt i filmen ”Shazam!”, ”Asterix og Trylledrikkens Hemmelighed”, ”Hellboy” og et remake om de velkendte figurer ”Gøg & Gokke”.

Derudover falder påsken i år i april, så det tegner på at blive endnu en fantastisk filmmåned!


Se marts måneds Top10 liste samt Top25 åtd listen herunder: