De amerikanske film sejrede i marts

Både op og nedture for marts måneds biograffilm

”Skønheden & Udyret”, ”Logan”, ”La La Land” og ”Kong: Skull Island” blev marts måneds mest eftertragtede titler.

Især filmatiseringen af Disney klassikeren ”Skønheden & Udyret” vandt danskernes hjerter med tæt på 250.000 solgte billetter på de første tre uger og den tordner stadig derudaf.

For de danske film blev marts ikke noget at skrive hjem om. ”Mesteren” med Søren Malling i hovedrollen og ”Aminas breve” med Esben Smed, formåede på ingen måde at trække danskerne i biografen. De to film der klarede sig bedst var den gamle ”Alle for 3”, som stadig rører på sig her to måneder efter premieren, og ”Dan Dream” der med premiere den 30. marts, lige akkurat nåede at pynte på tallene med 35.787 solgte billetter.

 

April bliver en film eksplosion

I april måned bliver der fut i sagerne! Påskeferien venter rundt om hjørnet, og som altid er det ensbetydende med masser af blockbusters til både børn og voksne.

De absolutte A-listers Nikolaj Lie Kaas og Trine Dyrholm kan fra 20. april opleves i smukt sammenspil i dramaet ”Du forsvinder”, mens det andet danske bud for april er dokumentaren ”Den anden side” med og om Anders Matthesen.
April byder også på action for alle pengene. ”Fast & Furious 8” og ”Guardians of the Galaxy Vol. 2” bliver to af de film, vi skal forvente sælger rigtig mange billetter denne måned.

En påskeferie er også altid lig med masser af børne- og familiefilm, og denne gang er heller ingen undtagelse. Til de mindste byder programmet på ”The Boss Baby” og ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” og derudover vil ”Smølferne 3” og ”Skønheden & Udyret” med sikkerhed også performe rigtig flot i april.

 

Se Top 10 og Top 25 år til dato, udarbejdet af Brancheforeningen Danske Biografer