De danske film kom flot gennem april måned

Film som Flaskepost fra P og Der kommer en dag trak danskerne ind i biografen i april måned 

Filmen Der kommer en dag, som fik premiere i slutningen af april er kommet flot fra start og trak tæt på 119.000 danskere i biografen. Samtidig med at Flaskepost fra P i endnu en måned har præsteret flot, endte det med at blive en god måned set med den danske filmproducent Zentropas øjne. Zentropa står nemlig bag begge titler.  

Blandt de udenlandske film blev Junglebogen det største hit og filmen har indtil videre solgt knap 140.000 billetter, hvilket gør filmen til månedens bedst sælgende. Samtidig solgte den nye Captain America film på bare fire dage, imponerende 75.000 billetter og der er derfor lagt op til store salgstal for denne i maj måned.

Her i maj måned starter Blockbuster sæsonen for alvor og det betyder at endnu flere storfilm er på vej. Til de action og adventure hungrende kan man glæde sig til X-Men Apocalypse samt filmatiseringen af spilhittet Warcraft. Til børnene kan de søde Angry Birds fugle snart opleves på lærredet, og til de lidt større er Johnny Deep tilbage som en af hovedrolleindehaverne i den længe ventede Alice i Eventyrlandet: Bag spejlet. Blandt danske film bliver det især spændende at se hvordan publikum tager imod teenagedramaet En-to-tre-NU, som fik premiere på Kristi Himmelfartsdag.

 

Se her Top 25 listen over hvordan de største film har præsteret i årets første fire måneder. Listen er udarbejdet af brancheforeningen Danske Biografer.