Echinaforce oplevede fremgang i salget med biografkampagne

Øget kendskabsgrad og stigning i salget gør Bioforce tilfredse.

BIOFORCE A/S har i mange år haft et effektivt naturprodukt på markedet, som er særdeles effektivt imod forkølelse både som forebyggende og som akut. Echinaforce er kendt af mange mennesker over hele landet, men nok mest blandt mennesker, som i forvejen har en positiv indstilling til naturhelse produkter.

BIOFORCE ville gerne have budskabet længere ud, så man også nåede den store gruppe af mennesker, som ikke kender Echinaforce; det skulle ske samtidig med en i forvejen planlagt kampagne i januar/februar 2016 – op til den store forkølelsessæson.
Hos FS2 som sammen med Adibus står bag Bookascreen portalen, blev en biograffilm med visning i vores netværk af biografer landet over, foreslået. Det syntes BIOFORCE var en god ide og i et tæt og gnidningsløst samarbejde, producerede vi en 30 sekunders animeret film med tale over temaet ”Lad ikke forkølelsen stoppe dig”.


Filmen lå naturligvis grafisk og i sin tone i forlængelse af den stil, som Echinaforce i forvejen markedsføres under. Over en fire ugers periode blev den (forresten rigtigt søde film) vist 9.835 gange i 58 forskellige biografer over hele landet. Estimeret 640.000 biografgængere over 12 år så filmen.


Det var naturligt for BIOFORCE A/S også at bede os om at lave bannere, hvor filmen var indlejret. Bannerne florerede lynhurtigt på nettet; snart kunne man se filmen på Instagram, Facebook og flere andre steder, ligesom filmen naturligvis kunne ses på YouTube.


Kampagnen som helhed gav Echinaforce et stort løft i folks bevidsthed og salget øgedes ganske betragteligt med en to-cifret procent. Hos BIOFORCE A/S er man derfor klar til at iværksætte lignende initiativer, når efteråret sætter ind med en ny forkølelsessæson.

Se biografspottet her.