Få et overblik over sommerens største biograffilm

Sommeren byder på verdensklasse underholdning 

Sommeren er officielt over os men det betyder bestemt ikke, at filmselskaberne slækker på underholdningen til biografgængerne. Der er nemlig kun gode grunde til, at besøge de danske biografer og få et pusterum fra solen, pligterne og den konstant opmærksomhedskrævende smartphone.

I biografen kan du nemlig lægge det hele fra dig og være et med oplevelsen på lærredet. Og sikke filmoplevelser sommeren byder på.

 

Få her et overblik over sommerens fedeste biografoplevelser:

”Jurassic World 2”. Fortsættelsen til succesfilmen fra 2015 med Bryce Dallas Howard og Chris Pratt tilbage i de bærende roller.
Premiere den 7. juni.

 

“Den Skyldige”. Dansk film med Jakob Cedergren i hovedrollen, som politibetjenten der skal finde en kidnappet kvinde.
Premiere den 14. juni.

 

“Oceans 8”. Underholdningsindustriens største kvindelige stjernes samles i denne krimi-komedie som er en spin-off til ”Oceans Eleven”.  
Premiere den 21. juni.

 

”Far til Fire i Solen”. Endnu en skøn familiefilm om Far til Fire familien, som denne gang er på Gran Canaria.  
Premiere den 28. juni.

 

”Hereditary”. Filmen siges at være den mest sindsyge gyser i årevis og det plejer at betyde mange solgte billetter i biografen.
Premiere den 28. juni.

 

”Ant-Man and the Wasp”. Paul Rudd er tilbage i rollen som Marvel helten Ant-Man.
Premiere den 5. juli.

 

”Hotel Transylvania 3”. Mavis inviterer Dracula og resten af familien på krydstogt i denne animationsfilm for hele familien.
Premiere 12. juli.

 

”Skyscraper”. En af verdens bedst betalte skuespillere Dwayne Johnson kan ses i sammenspil med danske Roland Møller i denne katastrofefilm.
Premiere den 12. juli.

 

”Mamma Mia Here We Go Again”. Meryl Streep, Pierce Brosnan med flere vender tilbage i den underholdende musical fyldt med ABBA hits.
Premiere den 19. juli.

 

”Hotel Artemis”. En original historie om et hospital for skurke. Der er action, effekter og one-liners i massevis i denne thriller med Jodie Foster i hovedrollen.
Premiere den 26. juli.

 

”Mission Impossible 6”. IMF-agenten Ethan Hunt er sammen med sine gamle allierede i et kapløb med tiden efter en mislykket mission.
Premiere den 2. august.

 

”The Meg”. Nervepirrende film om en 20 meter lang Mosterhaj kaldet Megalodon, som pludselig spreder skræk og rædsel.
Premiere den 9. august.

 

“The Spy Who Dumped Me”. Action-komedie om oo veninder bliver pludselig indblandet i en international sammensværgelse, da den enes ekskæreste dukker op med mordere i hælene.
Premiere den 16. august.

 

”Mile 22”. Mark Wahlberg spiller en officer, der med hjælp fra en tophemmelig enhed skal smugle en politibetjent med følsomme oplysninger ud af landet.
Premiere den 23. august.

 

”The Incredibles 2”. Animationsfilm i topklasse om superhelte-familien som pga. flere sagsanlæg tvinges til at skifte identiteter og leve et helt normalt forstadsliv.
Premiere den 30. august.

 

”Lykke-Per”. Den danske film er baseret på Henrik Pontoppidans roman-mesterværk om den narcissistiske Per Sidenius og hans forlovede Jakobe. Filmen åbner i øvrigt Biografklub Danmark sæsonen.
Premiere 30. august.