Få kontakt til en bred målgruppe ved hjælp af de populære børnefilm

Populære børnefilm trækker mange i biografen

2016 bød på kæmpe hits som Zootropolis, Kæledyrenes Hemmelige Liv, Trolls samt Syng, og 2017 bliver bare endnu vildere! Der er nemlig ikke noget som en god børnefilm, der kan samle familien om en fælles aktivitet.
For børnefilm bliver i den grad også set af voksne, oftest i selskab med børn, men til tider også uden.
Børnefilmene har en evne til at favne bredt, fordi de originale, morsomme, rørende og fyldt med øjeblikke, der taler til hjertet og til alle aldre.

I 2017 er der (indtil videre) ikke færre end 20 store børne-og familiefilm at se frem til - og mindst 15 af dem skal nok blive succeser.
De største af dem kommer formentlig til at ligge blandt årets største. Hollywood har aldrig produceret så mange børnefilm som netop nu - og det er naturligvis, fordi de har et kæmpe publikum.

Skal vi se på børnefilmene fra et markedsføringsmæssigt perspektiv, så henvender denne type film sig til en meget bred og købestærk målgruppe, til stor fordel for biografannoncørerne på lærredet.
Børnefilmene i biografen tiltrækker både børnene selv, men også forældrene, bedsteforældrene og selv de unge kærestepar, er til stede under denne type film.

Biografreklamerne er populære i vinterferien

En af årets første store perioder for biograferne er vinterferien, som af afvikles i uge 7 og 8.
Her vil blandt andet Disney og LEGO være repræsenteret i form af filmene ”Vaiana”, ”Lego Batman Movie” og fra dansk side, er den populære Far til Fire familie tilbage i filmen ”Far til Fire – På Toppen”.

Skal I opleve effekten af at have en reklame på lærredet, i en af årets mest travle perioder, så kontakt os på telefon 97513070 og hør nærmere om biografspots i en af Bookascreens 82 biografer.