Fantastisk oktober med 1,6 millioner gæster i biograferne

Efterårsferie + Jussi = stort rykind i de danske biografer

Det er svært at få armene ned efter en oktober måned som denne! Vi endte med en stigning i besøgstallet på hele 40 % i forhold til samme måned sidste år, og det må siges at være en kæmpe succes for de danske biografer og dansk film.

Samlet set ligger vi billetsalgsmæssigt på højde med 2017 og med en god slutspurt, er det realistisk at vi ender højere i 2018.

Efterårsferien er altid en af årets allerbedste uger og til trods for et smukt efterårsvejr, blev der også masser af tid til et smut forbi landets biografer, som med et varieret filmudbud tiltrak danskere i alle aldre.

Især (selvfølgelig) filmatiseringen af Jussi Adler Olsen´s ”Afdeling Q: Journal 64”, som i løbet af måneden er blevet set af hele 639.000 danskere.


Dansk film kan igen blive dominerende i november

I november melder endnu en storslået dansk film klar, når kærlighedsdramaet ”I Krig og Kærlighed” får premiere. Filmen skildrer tiden under Første Verdenskrig og har i de bærende roller Rosalinde Mynster, Sebastian Jessen, Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen. Der er Danmarkspremiere på ”I Krig og Kærlighed” den 15. november.

 

Hvilke film der har klaret sig bedst i oktober og for hele 2018 året til dato, kan du få et indblik i her: