Flot elleve procents stigning

Stor glæde over stigning i salget af biografbilletter

Med endnu en flot biograf måned ligger tilskuerantallet nu elleve procent over 2018, hvilket skyldes et hav af gode film og måske en lille smule hjælp fra vejret!

Især Disney har domineret lærredet i maj med henholdsvis den storhittende ”Avengers: Endgame” og den helt nye liveaction udgave af klassikeren ”Aladdin”.  Som forudsagt i starten af året, så ville det gå hen og blive et Disney år, hvilket indtil videre holder fuldstændig stik!

Den eneste danske film på maj måneds Top-10 liste blev ”Dronningen”, som nu i alt har solgt 326.000 billetter.

Hvilke biograffilm venter i juni

Juni måned disker også op med lækkerier fra øverste hylde. Blandt andet kan vi glæde os til endnu en film om de populære X-Men. Filmen ”X-Men: Dark Phoenix” får premiere den 6. juni og handlingen kredser sig denne gang om Jean Greys forvandling.

Den højaktuelle og allestedsværende Anders Matthesen har overraskende nok haft tid til endnu et filmprojekt, og kan derfor fra den 13. juni opleves som korleder i filmen ”De Frivillige”.

Den 27. juni er der til de gyser-gale premiere på ”Annabelle Comes Home”, og til de mindste er der samme dag premiere på Bjarne Reuters fortælling ”Kaptajn Bimse”.

 

Se maj måneds Top-10 og Top-25 listen år til dato, som er udviklet af brancheforeningen Danske Biografer, her: