God grund til vælge biografen: Casper og Frank på vej med nyt filmprojekt

Foråret 2017 er de to herrer tilbage..

Snart starter optagelserne til en ny dansk film og ikke bare titlen ”De første danske jordbær” falder én i øjnene, også folkene bag filmen får én til at følge lidt ekstra med i projektet.
Det er nemlig ”Klovn” drengene Casper Christensen og Frank Hvam som står bag den nye 80´er komedie.
Manuskriptet er snart færdiggjort og Casper og Frank er i disse dage i gang med at caste skuespillere til de forskellige roller. Vi kan dog glæde befolkningen med oplysningen om, at Casper og Frank selv vil være at finde i fremtrædne roller.

 

”De første danske jordbær” bliver en komedie om Janteloven, som foregår i Danmark i starten af 1980'erne og følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie, udtaler Casper og Frank sig via en udsendt pressemeddelelse.

 

Produktionen starter optagelse på Fyn i august og afsluttes i september. Filmen forventes at få Danmarks premiere i foråret 2017.

Skal din virksomhed være at finde på lærredet sammen med Casper og Frank, så kontakt Bookascreen og hør nærmere om mulighederne for en biografreklame i en af vore 60 biografer landet over.