Haslev Fjernvarme: Man får mere for pengene med FS² reklame

Haslev Fjernvarme valgte i slutningen af 2014, at prøve en ny markedsføringsmetode af – nemlig biografmediet. Derfor tog de selv kontakt til FS² reklame med henblik på, at få produceret en profilfilm til det store lærred.

Allan Pedersen fra Haslev Fjernvarme fortæller:
”Det var egentlig vores bestyrelsesformand, som i biografen havde set en reklame for et andet fjernvarme selskab. Han tog så ideen op og alle i bestyrelsen troede på ideen.”

For Haslev Fjernvarme passer biografmediet rigtig godt. Her er det nemlig muligt at indkredse markedsføringen til de personer, som rent faktisk kan gøre brug af Haslev Fjernvarme. Haslev Fjernvarme er da også rigtig godt tilfreds med deres nye biografreklame og kan varmt anbefale andre virksomheder samme markedsføringsmetoder.

”Reklamen er rigtig fin og samarbejdet har været helt som det skulle være. På grund af den gode kommunikation med FS² reklame, er filmen derfor også blevet ligesom vi forventede. Vi kan godt anbefale andre at bruge annoncering via biografen. Med en biografreklame får man mere meget for pengene i forhold til trykte medier.”
slutter Allan Pedersen.