Jelling Kirke har fået succes med at promovere kirken på biograflærredet

Jelling Kirke skaber nye relationer via deres biografreklame

Efter at have set reklameblokken i den lokale biograf, fik Sognepræst Kristian Bøcker selv ideen til, at formidle kirkens mange tiltag via biograflærredet.

”Vi havde svært ved at komme i kontakt med de folk, som ikke selv aktivt søgte informationen om kirkens arrangementer. Derfor mente vi, at biografen kunne være den rette platform til fx, at få kontakt til børnefamilierne.”

Jelling Kirke har masser af tilbud om både koncerter, sorggrupper, babysalmesang, foredrag med mere og det var disse arrangementer, som Jelling Kirke ønskede at øge kendskabet til.

”Det var vigtigt at få vist hele paletten af de mange forskelligartede arrangementer og få fortalt, at vi er helt nede på jorden og har plads til alle.” fortæller Kristian Bøcker.

Effekten har været tydelig for Sognepræst Kristian Bøcker, som udtaler:

”Mange har henvendt sig og tilkendegivet, at reklamen er god, og at de godt kan lide den. Vi fornemmer også at den bliver set, og at nogen har pejlet efter den. Vi har fået skabt et større kendskab til kirkens arrangementer og jeg har også lagt mærke til, at der på vores foredragsrækker begynder at komme flere, som ellers ikke har været der før.”

Se biografreklamen fra Jelling lige her.