Knap 7 millioner biografgængere i første halvdel af 2015

Tæt på 7 millioner biografgængere har i første halvdel af 2015, sat benene i en af de danske biografer. Dette betyder en fremgang i nærheden af 20 %, i forhold til samme periode af 2014.
Især de danske film, performer rigtig godt på det store lærred og spås et rekordår, som ikke er set bedre i 39 år. Pt ligger markedsandelen på danske film på 34,9 %, hvilket svarer til at 2,4 millioner biografgæster i månederne januar-juni har valgt en dansk film.

På Top 25 listen over de mest sete film i første halvdel af 2015, er danske produktioner repræsenteret med ni titler, hvoraf hele fem af titlerne er i top 10. Top 25 listen er også velrepræsenteret af de store amerikanske produktioner, som én efter én her i 2015 har slået rekorder i besøgs- og omsætningstal.

 

Efteråret 2015

Efteråret tegner til at blive endnu større end foråret, hvilket holder liv i målsætningen om 15 millioner besøgende i 2015. Indfries denne målsætning betyder det, at 2015 bliver det bedste biografår i 34 år.

 

Flere biografgængere er også positivt for de 58 biografer rundt i landet, som FS2 reklame a/s og Adibus repræsenterer. Flere seere betyder omsætning for biograferne, samt mere eksponering til biografernes annoncører. Ønsker I at høre mere om biografannoncering, så kontakt os til en uforpligtende snak.

 

 

Kilde: De danske biografer – formandens bord.