Kommunal- og Regionsrådsvalg betyder trængsel på skærmene

Politikerne vil ud med deres budskaber i biograferne, busser og tog 

16. november 2021 skal danskerne til stemmeurnerne, da det nu igen er tid til at sætte sit kryds i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalget.

Det betyder, at politikerne til efteråret endnu engang skal kæmpe om de bedste placeringer i lygtepælene og mest omtale på de sociale medier.

Men hvilke andre medier er populære blandt de opstillede kandidater?

Hos bookascreen har vi siden foråret oplevet en stigende interesse fra politikerne, for at høre mere om muligheden for annoncering i vores 84 biografer, på infoskærmene i busser og tog og outdoor annoncering på Arriva togene.

Annoncering via ovenstående mediekanaler er blevet en vigtig del af eksponeringen i valgkampen, og pladserne er eftertragtede blandt politikerne.
Derfor indgår biograf, infoskærme og outdoor nu på mere lige fod med valgplakater og Facebook opdateringer i partiernes kommunikationsstrategier. Politikerne har nemlig opdaget at man på kort tid, kan nå ud med et klart budskab, til mange vælgere.


I eksempelvis biografen har politikerne mulighed for at opnå taletid og fuld fokus, i en situation hvor modtagerne er afslappede og positiv stemt. Med bus- og togreklamer på infoskærme kan politikerne med klare tekstbudskaber og visuel grafik, fange passagernes opmærksomhed et sted, hvor man som regel har tid til at reflektere over tingene. Og med outdoor fanger du vælgernes opmærksomhed som en naturlig del af bybilledet.


Fordelene ved netop bookascreen´s medier er, at de henvender sig og skaber kontakt til rigtig mange segmenter på tværs af alder, uddannelse og politisk overbevisning. I biografen og i den offentlige transport møder man i særdeleshed førstegangsvælgerne og personer som endnu ikke helt har fundet sit politiske ståsted. Derfor er der her alle muligheder for, at politikerne at påvirke med deres budskaber i netop deres lokalområde og vælgerkreds.

Da vi forventer udsolgt i perioden op mod valget anbefaler vi, at man booker sin kampagne i god tid.