Kontakt til flere uden at betale mere

Der er rift om annonceringspladserne i de danske biografer som har et rigtig succesfuldt år. Så skal jeres virksomhed lukrere på biografernes øgede besøgstal, skal I overveje at tage kontakt hurtigst muligt - det går nemlig rigtig stærkt med annonceringspladserne lige nu. 

Et hav af store filmproduktioner får premiere i løbet af efteråret og det betyder at mange flere end normalt kommer i biografen. Dette betyder også endnu større eksponering og kundekontakt, som er lige præcis det virksomhederne efterspørger - helt uden at vi tager ekstra for det!

Det er et efterår hvor Klovn Forever vil trække størstedelen af danskerne i biografen og med stor sandsynlighed blive årets største danske film.

Det er et år hvor vi skal have afslutningen på den spændende beretning om Katniss Everdeen i afslutningen på Hunger Games filmene, som appellerede til både teenagere og voksne.

Det er året hvor vi igen skal se Daniel Craig i den populære rolle som James Bond - den sidste Bond film slog rekorder alle vegne  og mon ikke denne overgår forgængeren.

Og så er det året hvor vi kan glæde os til endnu en film i rækken af Star Wars eventyr - en serie som har så mange fans og følgere, at den med sikkerhed bliver en kæmpe biografmæssig succes.

Ring 97513070 og hør mere om mulighederne for annoncering i vores 58 mulige biografer.