"Med flex spottet i biografen tilpasser vi arrangementerne efter filmene"

Slagelse Musikhus har stor glæde flex modulet i deres biografreklame

Diversitet og mulighed for hurtige udskiftninger har gjort Panorama biograferne til det perfekte medie for Slagelse Musikhus, som i flere år har haft et
flex spot kørende på lærredet. Flex spottet giver mulighed for at udskifte dele af spottet, hvilket har haft store fordele for mange brancher.

Susanne Thaulov fra Slagelse Musikhus fortæller:
”Vi er rigtig glade for biografen og vi er garanteret at folk, som kommer i Panorama virkelig ser vores reklame. Det lækre ved flex spottet er, at man selv kan redigere i tekst og billeder efter behov, og det er så nemt og hurtigt at lave tilretninger. Vi kan derfor med en dags varsel frit ændre i programmet, når arrangementer er afholdt eller fx melde om udsolgt til et show, uden at udefrakommende skal involveres."

"I forhold til målgrupper så tilpasser vi os filmene i biografen, ved at holde øje med forestillingerne. Derved kan vi hurtigt differentiere og tilpasse os biografens filmprogram til relevante arrangementer for den rette målgruppe, hvad enten det drejer sig om unge, ældre eller børn” slutter Susanne Taulov. 

Læs flere udtalelser her