Nu kommer vinterferien

Vinterferie film for hele familien.. 

Vinterferien er for mange danskere lig med familiehygge og et biografbesøg, da vejret som regel aldrig indbyder til konstante udendørsaktiviteter samt det faktum, at der altid er store familiefilm med premiere op til ferien.

Og det er der sørme heller ikke i år lavet om på, hvor vinterferien i Danmark afvikles i uge 7 og 8, alt efter hvor i landet man bor.

Men hvad skal man så vælge? Det giver Bookascreen dig tre bud på her. 

 

”Skammerens Datter 2: Slangens Gave”

Skal du se en rigtig flot produceret film sammen med dine lidt større børn, hvor det godt må være lidt farligt og spændende, så anbefaler vi ”Skammerens Datter 2: Slangens Gave”. I filmen følger vi igen Dina og fyrstesønnen Nico. De to er på flugt fra den onde Drakan, som vil erobre Højlandet og da Nico tages til fange, er det op til Dina og hendes ukendte far Sezuan at redde ham.  

 

”LEGO Filmen 2”

Er du vild med LEGO, humor og en god historie, så er LEGO Filmen 2 lige noget for dig og dine mindre børn. I denne fortsættelse er vi tilbage hos indbyggerne i Klodsby, der endnu engang må stå sammen for at redde byen mod en LEGO DUPLO invasion fra det ydre rum. Kampen for at overvinde invasionen og genoprette freden, betyder en magisk rejse for Emmet, Lucy, Batman og deres venner fra fjerntliggende, uudforskede verdener og en fantastisk galakse med sære beboere og fængende nye sange. 

 

”Vilde Rolf smadrer internettet”

”Vilde Rolf smadrer internettet” er også en fortsættelse. Videospilsskurken Rolf og hans bedste ven Vanilje von Schlick må ud på en rejse gennem det store internet for at redde Vaniljes spil Sukkerchok. Undervejs får de hjælp af både prinsesser og en hårdkogt racerkører. Filmen er spækket med humor for både voksne og børn og passer godt til alle aldre.