Ny biograf i Herlev – banebrydende i Europa

Den nye BIG BIO kommer i en liga for sig – Herlev biografen bliver nemlig den første europæiske biograf med store, lækre luksusstole i alle sale.

Ejeren af BIG BIO i Herlev, Henrik Obel udtaler: ”Vi bliver nødt til at adskille os fra de andre biografer i nærheden, og det gør vi ved at gøre luksus til standard”

 

I alt bliver biografens fem sale udstyret med 551 stole med navnet ”Reclinere”, hvilke er meget større end almindelige biografstole og giver biografgæsten mulighed for at ligge ned under hele filmen. Biografstolene kan nemlig styres elektronisk af hver enkelt biografgænger, som derfor selv kan læne ryggen helt tilbage og samtidig med få en stor fodstøtte op. Komforten er altså uovertruffen og det bliver en helt særlig oplevelse, at dykke ned i luksussæderne i BIG BIO.

 

BIG BIO i Herlev åbnes med et brag – nemlig til premieren på James Bond filmen Spectre den 30. oktober, hvor filmen vil blive fremvist i alle fem sale.

 

Der er allerede nu mulighed for at sikre sig en af de eftertragtede reklamepladser i BIG BIO. Kontakt Bookascreens lokalkonsulent Alex Dalum 22868970 / ad@fs2.dk, hvis jeres virksomhed skal være det første der vises på lærredet i den nye luksusbiograf.