Ny biograf på vej i Herlev

Disa Bio bliver navnet på Herlevs nye biograf, som i følge tidsplanen forventes åbnet den 1. november 2015.
Biografen er lige nu ved at få støbt betongulv, derfor kan man på billedet se den glade og stolte biografejer og filmmand Henrik Obel ude foran biografen, mens håndværkerne gør deres arbejde indenfor.
5 sale og i alt 900 siddepladser skal til november være klar, til at tage imod de første besøgende. Biografen forventer omkring 7.000 forestillinger om året, som vil byde på et varieret udbud af film fra alle genrer.

2 rulletrapper vil med tiden blive monteret, for at sikre en behagelig vej til biografsalene, som får til huse på bygningens 1. sal, hvilket bliver til højre på billedet. I venstresiden vil der så til gengæld blive placeret et stort legeland, som gerne skulle skabe glæde blandt områdets yngste borgere.

Til venstre i indgangsniveauet vil en stor café åbne, mens der i nederst i højre side vil blive placeret en lækker restaurant. Billetsalg og serviceområdet vil kunne findes inde bag caféens område.

Rejsegildet fandt sted torsdag den 5.3 og indtil videre forløbet byggeriet fuldstændig som planlagt.

Vi bliver hos FS² reklame ansvarlige for reklamesalget til salenes biograflærred. Disa biografen kommer dermed under kyndig behandling, sammen med vores 58 andre biografer rundt om i landet.