Nyt biografspot til Social og Sundhedsskolen

Social og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens har fået produceret et fint biografspot, for at tiltrække nye studerende til deres uddannelser. Denne video fokuserer på at informere om de mange muligheder ved uddannelsen, og på at gøre opmærksom på variationen i de studerende og deres begrundelse for valg af studiet.

 

FS² har været med hele vejen og vores dygtige grafiker Peter, har været involveret i alt fra ideoplæg til drejebog, til optagelse af alt videomaterialet og til at klippe og finpudse den færdige video.

 

Peter fortæller, at der var en del forarbejde ved projektet, da biografreklamen reelt set skulle laves ud fra Social og Sundhedsskolens eksisterende radiospots. Største udfordring var derfor, at få gjort de optagede statements noget kortere og derved passende til et biografspot på 25 sek.

 

Hele vejen igennem har der været en god dialog og et rigtig godt samarbejde mellem Social og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens og FS² reklame, og begge parter er godt tilfreds med resultatet, som kan ses her.