Oktober bliver biografernes måned – skal det også være din virksomheds?

Efteråret er over os og det skiftende og mere ustadige vejr, lægger op til indendørs hygge og oplevelser.
I kategorien indendørsaktiviteter er biografen et stærkt bud og netop biografen er inde i årets mest travle periode.
En blanding af fantastiske filmpremierer og en efterårsferie betyder nemlig, at oktober ser ud til at blive en vanvittig god måned – måske endda den bedste oktober i mange, mange år.

Det har virksomhederne også fået øjnene op for og derfor sælges der i denne periode rigtig mange reklamefilm til biograferne og vi må efterhånden begynde at melde udsolgt flere steder.

 

I kan dog nå det endnu – kontakt os hurtigst muligt og hør nærmere om jeres mulighed for at komme på lærredet i denne fantastiske biografperiode.

 

Oktobermåned er fyldt med publikumsmagneter

Ser vi på de danske film, så kommer især to film til at bære læsset – nemlig Klovn Forever, som havde premiere i slutningen af september og stadig er på sit højeste, og børnefilmen Far til Fires Vilde Ferie, som har fået premiere lige op til efterårsferien. Der er derfor på danskersiden lagt op til underholdning for både små og store biografgængere.
Går vi videre til de helt store Hollywood produktioner, byder oktober på kæmpe store titler.
The Martian, hvor hovedrolleindehaveren Matt Damon er strandet på Mars, har taget alle med storm og med en omsætning på 50 millioner dollars på åbningsweekenden, er den kommet rigtig godt fra land.
Black Mass med Johnny Depp i front spåes også til at blive en stor succes, hvor især Johnny Depp skulle være en oplevelse af de helt store.
Og endelig får det nervepirrende drama The Walk premiere. En film hvor man med svedige håndflader følger en franskmands ønske om at gå på line mellem tårnene i New York.

Der er altså nok at gælde sig over ved oktober måned – og som om de ovennævnte storfilm ikke er nok, så sluttes måneden af med den allerstørste!
James Bond: Spectre kan fra den 31. oktober opleves i de danske biografer, og med den omtale som filmen allerede har fået, ser det ud til, at filmen bliver endnu større end forgængeren som solgte over 900.000 biografbilletter alene her i Danmark.

 

Mens oktober bliver vild, ser det ikke ud til at de mange efterfølgende måneder bliver anderledes….Danskerne tager det virkelig alvorligt ”At film skal ses i biografen”..