Oscar forudsigelser: hvem spås en gylden statuette

Får eksperterne ret? Har disse chancen for at tage en statuette med hjem? 

Verdens største filmfest og awardshow løber snart af stablen, og det flyder allerede med spekulationer og forudsigelser på rygtebørsen!

For hvem i 2020, fortjener mest af alle at gå hjem med en af de ikoniske Oscar statuetter?
 

bookascreen giver her et overblik over de umiddelbare favoritter til at vinde i hovedkategorierne:
 

Bedste film:

En af årets mest omtalte film står øverst på favoritlisten i denne kategori. Og det er Quintin Tarantino´s ”Once Upon A Time In Hollywood” der af filmeksperter spås at få statuetten med hjem. Filmen havde biografpremiere tilbage i august.
Skulle det slå fejl for publikumsfavoritten, så falder eksperternes bud på Martin Scorsese´s ”The Irishman”. Filmen er en 3,5 times lang Netflix produktion og har derfor kun premiere i udvalgte biografer.
 

Bedste mandlige skuespiller:

Favoritten skal findes i den netop nu biografaktuelle storfilm ”Joker”. Joaquin Phoenix er kendt for at være en fænomenal karakterskuespiller, og hele tre gange tidligere har han været nomineret til en Oscar. Hvem ved om fjerde gang for hans vedkommende er lykkens gang!

Lunt i svinget til at nå finalefeltet finder vi også Antonio Banderas for rollen i ”Pain And Glory” og Robert De Niro for ”The Irishman”.
 

Bedste kvindelige skuespiller:

Filmen ”Judy” omhandler sangerinden Judy Garland, og har Renee Zellweger i hovedrollen. Anmelderne roser hendes præstation i filmen, hvilket gør hende til favoritten til denne titel. ”Judy” kan stadig opleves i biograferne.
I feltet af nominerede kvinder, forventer vi også at se Scarlett Johansson, som havde hovedrollen i ”Marriage Story” og Saoirse Ronan for hendes rolle i ”Little Women”.
 

Bedste instruktør:

2020 menes at være Tarantino´s år og derfor står hans navn også øverst, når det kommer til forudsigelsen omkring årets bedste instruktør. Han har før vundet Oscar statuetter men aldrig for bedste instruktør, så hvem ved om tiden er kommet!

   

Award-sæsonen er også ensbetydende med masser af fokus på biograferne og deres filmprogram. Skal din virksomhed have en plads på lærredet, så kontakt bookascreen og hør nærmere om mulighederne.