Politikerne er vilde med annoncering i biografer, busser og tog

Kommunal- og Regionsrådsvalg betyder trængsel på Bookascreen´s medier

21. november 2017 skal danskerne til stemmeurnerne, da det nu igen er blevet tid til at sætte kryds i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalget. Det betyder, at politikerne til efteråret endnu engang skal kæmpe om de bedste placeringer i lygtepælene og mest omtale på de sociale medier. Men hvilke andre medier er populære blandt de opstillede kandidater?

Bookascreen oplever allerede her i foråret en voldsom interesse fra politikerne, angående muligheden for annoncering i vore 83 biografer, infoskærmene i busser og tog og outdoor annoncering på busserne.
Annoncering via ovenstående mediekanaler er nemlig blevet en vigtig del af eksponeringen i valgkampen og medierne er eftertragtede blandt politikerne.
Derfor indgår biograf, infoskærme og outdoor nu på lige fod med valgplakater og Facebook opdateringer i partiernes kommunikationsstrategier. Politikerne har nemlig opdaget, at man på kort tid kan nå ud med et klart budskab, til mange vælgere.
I eksempelvis biografen har politikerne mulighed for at opnå taletid og fuld fokus, i en situation hvor modtagerne er afslappede og positiv stemt. Med bus- og togreklamer på infoskærme kan politikerne med klare tekstbudskaber og visuel grafik, fange passagernes opmærksomhed, et sted hvor man som regel har tid til at reflektere over tingene. Og med outdoor fanger du vælgernes opmærksomhed som en naturlig del af bybilledet.
Fordelene ved netop Bookascreen´s medier er, at de henvender sig og skaber kontakt til rigtig mange segmenter på tværs af alder, uddannelse og politisk overbevisning. Derfor er der her alle muligheder for, at politikerne kan ramme og udbrede deres budskab i netop deres lokalområde og vælgerkreds.

Da vi forventer udsolgt i perioden op mod valget anbefaler vi, at man booker sin kampagne i biografen, på infoskærmene eller outdoor på busserne snarest muligt.

Find din konsulent her