Så kom vi i gang! Fantastisk februar for dansk film

Bookascreen giver dig en status på biografernes februar

En flot februar måned har for alvor sat streg under, at 2017 kan blive et rekordår. En halvsløv start på året havde ellers fået tvivlerne til at reagere. Men takket være et rigtig stærkt filmprogram og en vinterferie, formåede februar måned at indhente det forsømte, og året er nu salgsmæssigt på højde med 2016.

For dansk film endte februar med en markedsandel på 35,8 %. Et rigtig flot resultat når man sammenligner med året før, hvor vi måtte nøjes med slunkne 15 %.
På Top 10 listen for februar måned finder man således fire danske titler, som publikum har taget til sig. Øverst komedien ”Alle for 3” med i alt 283.742 solgte billetter. Herefter familiefilmen ”Far til fire på toppen” med 199.291 solgte billetter. Den tredje danske film er actionbraget ”Underverden”, som i februar solgte 70.671 billetter og i alt har trukket 168.699 publikummer i biografen. Og som den fjerde film på listen finder vi ”Dræberne fra Nibe” med 45.828 solgte billetter, som derfor nu er oppe på et samlet billetsalg på 253.635.

Udover de fire danske film, har yderligere to film på Top 10 listen forbindelse til Danmark. Nemlig ”LEGO Batman filmen” og den norske ”Kongens Valg”, med danske Jesper Christensen i hovedrollen.

Ikke overraskende er ”Fitfy Shades: I Mørket” øverst på februars Top 10 liste. Det erotiske drama om det problemfyldte kærlighedsforhold mellem Mr. Grey og Anastasia , har på bare tre uger solgt 291.674 billetter. Børnenes favorit blev i februar Disneys Vaiana med 245.198 solgte billetter.
I slutningen af februar kom også den seks-dobbelte Oscar vinder ”La La Land” ind og vandt terræn. Filmen nåede i den sidste uge af februar at tiltrække 81.065 biografgængere, og mon ikke den også kommer til at sætte et solidt præg på marts.

Se Top 10 listen for februar her.

Skal du have en biografreklame på lærredet til film som "Kong:Skull Island", "Skønheden og Udyret" og "Dan Dream", så kontakt os på telefonnummer 97513070.